تبلیغات
Ganji Immigration Services Canada موسسه مهاجرتی گنجی-کانادا - ​شرایط اخذ شهروندی کانادا تغییر کرد
 
Ganji Immigration Services Canada موسسه مهاجرتی گنجی-کانادا
مهاجرت با دید باز
درباره وبلاگ


اطلاعات مفید در مورد اقامت ، کار ، تحصیل ، دانشگاه ، کشور ، سفارت ، مهاجرت به کانادا توسط وکیل مهاجرت به کانادا آقای گنجی

مدیر وبلاگ : ganji گنجی
مطالب اخیر
نویسندگان
نظرسنجی
مهاجرت به کدام کشور را برای آینده خود مثبت می دانید؟








پنجشنبه 14 اردیبهشت 1396 :: نویسنده : ganji گنجی
شرایط اخذ شهروندی کانادا تغییر کرد
لایحه ای برای تغییر قانون شهروندی کانادا در نهایت توسط مجلس سنا با اصلاحاتی به تصویب رسید. به موجب این لایحه مهاجران زودتر و راحت تر از قبل می توانند برای شهروندی و دریافت پاسپورت کانادا اقدام کنند.
لایحه C-6  حدود ساعت 4 عصرروز 13اردیبهشت 1396 برابر 3 می 2017 با 45 رای موافق 29 رای مخالف و صفر رای ممتنع به تصویب رسید. این لایحه که ژوئن سال گذشته در مجلس عوام مورد قبول واقع شده بود ،در مجلس سنا نیز با تغییراتی قبول شد سپس مجلس سنا از همکاران خود در مجلس عوام خواستند که بار دیگر لایحه را با تغییرات جدید بررسی کنند و در مرحله آخر با تایید سلطنتی لایحه تبدیل به قانون خواهد شد.
لایحه C-6 مدت زمانی را که افرادی با اقامت دائم باید در کانادا میگذرانند تا بتوانند شهروندی خود را دریافت کنند را از 4 سال در 6 سال به 3 سال در 5 سال کاهش داد. علاوه بر این ، متقاضیانی که از طریق ویزای موقت مانند: ویزای کار یا تحصیلی زمانی را در کانادا گذرانده اند هنگام ارائه درخواست شهروندی کانادا، آن مدت موقت حضور در کانادا نیز با 3 سال زمان لازم برای دریافت شهروندی حساب میگردد.
یکی از مفاد این لایحه که سال گذشته توسط مجلس عوام ارائه شد گذراندن آزمون زبان برای افراد 18 تا 54 سال بود که پس از تغییراتی که در مجلس سنا بر روی آن انجام شد افراد از 18 سال تا 60 سال موظف به گذراندن آزمون زبان برای دریافت شهروندی خود هستند.
یکی دیگر از تغییرات ایجاد شده بر روی این لایحه دادن امکان درخواست تجدید نظر در دادگاه فدرال برای افرادیست که شهروندی آنها به دلیل ارائه اطلاعات غلط یا تقلب لغو شده بوده است.
همچنین دادن امکان به افراد کم سن خانواده برای درخواست شهروندی خودشان به صورت مجزا از پدرو مادر است . قانون فعلی به این صورت است که اگر پدر و مادر در دریافت شهروندی خود رد شوند فرزندان آنها نمی توانند شهروندی خود را دریافت کنند و باید تا 18 سالگی صبر کنند تا پرونده جدید باز کنند اما با تغییرات حاصل شده این شرط نیز برداشته شد.
هم اکنون یک مرحله دیگر تا تصویب نهایی این قانون باقی مانده است تا متقاضیان بتوانند با سپری نمودن 3 سال (به صورت ممتد یا منقطع) حضور فیزیکی در یک دوره 5 ساله در کانادا، پاسپورت کانادا را کسب کنند.
 
telegram_Canada_Ganji



نوع مطلب :
برچسب ها : شهروندی کانادا، لایحه C-6، پاسپورت کانادا،
لینک های مرتبط :
شنبه 7 مرداد 1396 12:54 ب.ظ
Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources back to
your weblog? My blog is in the exact same niche as yours and
my visitors would really benefit from a lot of the information you present
here. Please let me know if this alright with you. Appreciate it!
جمعه 6 مرداد 1396 06:34 ب.ظ
I really like it when people come together and share thoughts.
Great website, keep it up!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :